​​​​​​​

​​​FIETS MEE IN HET SPOOR 
​​​​​​​VAN DE ROMEINEN 

Hollandse Limes Classic - 17 juni
Op zaterdag 17 juni vindt de vierde editie van de Hollandse Limes Classic plaats in Zwammerdam. Een uniek evenement dat in het teken staat van de Neder-Germaanse Limes, dat sinds 2021 op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Ga mee terug in de tijd van de Romeinen en beleef onze bijzondere historie op de fiets of vanaf het water.

Fiets tijdens de Hollandse Limes Classic langs de grens van het voormalige Romeinse rijk en langs de meest bijzondere vindplaatsen uit onze geschiedenis. Ontdek tijdens een mooie fietstocht van 25, 50 of 100 kilometer wat er over is van de reusachtige forten en maak onderweg leuke tussenstops bij Romeinse vondsten van bijna 2000 jaar oud. Ervaar de Limes ook eens vanaf het water en leer tijdens een van de boottochten meer over de Romeinse waterwegen. De Hollandse Limes Classic is een dag vol plezier, ontdekken, bewegen en beleven!

Door deel te nemen aan de Hollandse Limes Classic steun je tegelijkertijd de realisatie van de bouw van diverse Limes-projecten waaronder de bouw van de Zwammerdam 6 door Arie Kort.


​​​​​​​De Hollandse Limes Classic is de perfecte combinatie
van sportief bezig zijn én een historisch dagje uit!

Ben je benieuwd naar de editie van vorig jaar? Bekijk dan hier de aftermovie van de Hollandse Limes Classic 2022: