FAQ
FT

Frony te Winkel


Mijn motivatie

Ik ga meedoen met de Hollandse Limes Classic 2022. Een historische fietstocht over de Hollandse Limes, de voormalige verdedigingslinie van de Romeinen. Help jij mij met een donatie? Zo zorgen we samen dat de 2000 jaar oude Zwammerdamschepen straks te bewonderen zijn in het Nationaal Scheepvaart Museum. Bedankt!


Waar we het voor doen

De zes wereldberoemde Zwammerdamschepen zijn zo’n 50 jaar geleden ontdekt op het terrein van het huidige Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Een groep enthousiaste professionals én vrijwilligers werkt ‘live’ in Archeon aan de restauratie van deze schepen. Samen met andere bijzondere vondsten vormen zij straks het Nationaal Scheepvaart Museum, één van de internationale bezoekerscentra voor het nieuwe UNESCO Werelderfgoed Limes. Met deelname aan de Hollandse Limes Classic leveren we een bijdrage aan de realisatie van dit project!

De opbrengst van de Hollandse Limes Classic 2022 komt ten goede aan de realisatie van het Nationaal Romeins Scheepvaart Museum in Archeon. Hier zijn met jouw hulp straks o.a. de bijzondere zwammerdamschepen te bewonderen.

Partners

Copyright 2022 © | Deze website is gemaakt met het platform van Event Guru