HOLLANDSE LIMES CLASSIC
ZATERDAG 17 JUNI 2023

Op zaterdag 17 juni vindt de vierde editie van de Hollande Limes Classic plaats in Zwammerdam. Tijdens deze historische fietstocht rijd je langs de grens van het voormalige Romeinse Rijk en ontdek je de verschillende overblijfselen en vindplaatsen van de voormalige Limes. Deze speciale route in Romeinse stijl is alleen beschikbaar tijdens de Hollandse Limes Classic op zaterdag 17 juni.

Tijdens de fietstocht krijg je de mogelijkheid om een unieke tentoonstelling te bezoeken bij NIGRVM PVLLVM. In de haven vind je daarnaast ook een bewonderingswaardige expositie over het Romeinse Rijk. 
​​​​​​​
Heb jij zin in een prachtige Limes fietstocht vol Romeinse historie? Schrijf je dan in via onderstaande button en fiets op zaterdag 17 juni mee met de vierde editie van de Hollandse Limes Classic! 


​​​​​​​De Hollandse Limes Classic is een dag vol plezier, ontdekken, beleven
​​​​​​​en leren over onze rijke geschiedenis!

Fietsroute en afstanden
Voor dit unieke en sportieve dagje uit in eigen land, kun je kiezen uit drie verschillende afstanden. De recreatieve fietser kan kiezen voor 25 of 50km en voor de meer getrainde fietser is er ook een langere router van 100km. Dit maakt de Hollandse Limes toegankelijk voor jong en oud. 


Locatie 
​​​​​​​Het startschot en de finish van de Hollandse Limes Classic zijn op landgoed Hooge Burch, op het terrein van Ipse de Bruggen.

Adres
Spoorlaan 19
2471 PB Zwammerdam

Inschrijfgeld
Deelname aan de Hollandse Limes Classic kost €14,50 per persoon.
Het inschrijfgeld is voor alle afstanden gelijk. 
Door deel te nemen aan de Hollandse Limes Classic steun je tegelijkertijd de realisatie van de bouw van diverse Limes-projecten waaronder de bouw van de Zwammerdam 6 door Arie Kort.