Schrijf je nu in! »

De inschrijving is gestart!

Schrijf je nu in! »

FIETS CORONAPROOF MEE IN HET SPOOR VAN DE ROMEINEN

Boer’n Winkel

... vrijdag 22 januari, 2021

Middenin de polder van Ter Aar staat ons kalverenbedrijf. Op dit bedrijf houden wij de kalveren conform de voorschriften IKB en richtlijnen van het “beter leven” keurmerk. Dat houd o.a. in dat dierenwelzijn bij ons hoog in het vaandel staat. De kalveren zijn geboren, gehouden en worden geslacht in Nederland.

In de Boer’n Winkel bieden wij voornamelijk ons eigen kalfs- en jong rundvlees aan. Het vlees is netjes met zorg in kleine porties verpakt. Het wordt diepgevroren aangeboden. Iedereen kan bij ons kopen, of je een pakje of een paar kilo wenst, alles is mogelijk.

Ook stellen we geregeld pakketjes samen. Houd voor actuele tips de Boer’n Winkel fb en web site in de gaten. Er zijn ook diverse streek producten van collega’s verkrijgbaar. Tevens hebben wij het dealerschap van Ofyr buiten kooktoestellen. Hierop kan je
grillen, bakken, koken, braden enz…. Dit prachtige kooktoestel wordt met hout gestookt. De Boer’n Winkel organiseert wel eens een proeverij of workshop hiermee.

De Ofyr is zowel te koop als te huur bij de Boer’n Winkel. Hoe leuk is het om je feestje een extra sfeertje te geven door een Ofyr te plaatsen. Voor vragen over het vlees of de Ofyr kunt u mailen naar onderstaand mailadres.

Vriendelijke groeten,
Corrine Noordam en graag tot ziens in de Boer’n Winkel

Boer’n Winkel, Oude Kerkpad 9b, 2461 EW Ter Aar.Tel:06-16 498 291,
mail: info@boernwinkel.nl.
http://Www.boernwinkel.nl