Schrijf je nu in! »

De inschrijving is gestart!

Schrijf je nu in! »

FIETS CORONAPROOF MEE IN HET SPOOR VAN DE ROMEINEN

Hoeve Molenweide te Zwammerdam

... dinsdag 23 maart, 2021

De leukste familievakantie bij Hoeve Molenweide te Zwammerdam. Direct gelegen aan het Limespad langs de Oude Rijn. Op dit prachtige melkveebedrijf worden 75 koeien gemolken met twee melkrobots. Natuurlijk zijn er ook kalfjes en jonge koeien op de boerderij. Kinderen zijn van harte welkom!

Op Hoeve Molenweide staan 2 vijfpersoonshooiberghutten. Overnachten bij de boer is een originele manier om kennis te maken met het leven op de boerderij. Vanuit uw hut ziet u de koeien grazen in het weiland. De hutten zijn comfortabel en compleet ingericht. We kunnen u geruststellen, de balen stro en hooi hebben we vervangen door een lekker dik matras. Een toilet is in de hut aanwezig en douchefaciliteit vindt u elders op de boerderij.

 

Het heerlijke buitenleven, de dieren op de boerderij, wat zouden de kinderen ervan vinden om hun boerderijdiploma bij boer Berry en boerin Linda te halen?

De boerderij ligt in het Groene Hart en heeft uitzicht op het prachtige polderlandschap met de Molenviergang Aarlanderveen. Het uitzicht is geweldig en kilometers lang. De omgeving van Hoeve Molenweide leent zich prima voor het maken van mooie uitstapjes, wandelingen en fietstochten. Een mooie polderwandeling brengt u zelfs langs de Molenviergang.
Daarnaast zijn wij altijd in de buurt voor het geven van goede tips.

Beleef uw vakantie op deze actieve boerderij in een hooiberghut.

Hoeve Molenweide

Lindenhovestraat 8a

2471 XK Zwammerdam

www.hoevemolenweide.nl