Ervaar de Limes
vanaf het water

In samenwerking met Avifauna – Van der Valk is het dit jaar ook mogelijk om een bijzondere vaartocht te maken tijdens de Hollandse Limes Classic. Stap aan boord en ontdek de Limes vanaf het water. Tijdens deze bijzondere vaartocht komt je meer te weten over de oude handelsroutes en vertellen kenners je alles over de oude Romeinse waterwegen.

De vaartocht duurt 45 minuten en is voor vier verschillende tijdsloten te boeken. Hierdoor is de vaartocht goed te combineren met een Hollandse Limes Classic fietstocht. Het is ook mogelijk om alleen de vaartocht te doen, zonder deel te nemen aan de Hollandse Limes Classic fietstocht.


​​​​​​​De Hollandse Limes Classic is een unieke belevenis waarbij je met veel plezier meer leert over onze rijke geschiedenis!

Vertrektijden
13:00 – 13:45       Eerste boottocht
14:00 – 14:45       Tweede boottocht
14:50 – 15:35       Derde boottocht
15:45 – 16:30       Vierde boottocht


Locatie 
De vaartocht start en eindigt bij landgoed Hooge Burch, op het terrein van Ipse de Bruggen.

Adres
Spoorlaan 19
2471 PB Zwammerdam

Inschrijfgeld
Deelname aan de Hollandse Limes Classic vaartocht kost €7,50. Bij deelname aan de vaartocht zit geen fietsticket inbegrepen.
De vaartocht is als losse activiteit te boeken en zit niet inbegrepen bij een ticket voor de fietstocht. Het is wel mogelijk om een ticket voor beide activiteiten te kopen.